Webler Oktatóstúdió 1094 Bp., Tűzoltó u. 59.Webler Oktatóstúdió 06 1 770 77 10 Webler Oktatóstúdió oktatas@webler.hu

Számítástechnika , informatika tanfolyamok - 1094 Budapest, Tompa u. 17/b. - Ferenc körút - Corvin-negyed Metró megálló - nál
Telefon/Fax: 06 1 796 26 55 | Mobil: 06 30 619 80 15, 06 30 491 22 92 | E-mail: oktatas@webler.hu | Nyitva tartás: H-Cs: 9-20-ig, Péntek: 9-17-ig, Szombat: 9-16-ig

A tanfolyamra jelentkezés és a beiratkozás menete

Minden meghirdetett képzés adatlapján megtalálhatóak a tanfolyam indulásának időpontjai, valamint minden időpont mellett látható a "Jelentkezem" felirat.

Ha weboldalunkon keresztül szeretnél jelentkezni, akkor nincs más dolgod, mint kitölteni adataidat a "Jelentkezem" felirat megkattintása után.

A jelentkezést visszaigazoló e-mailben megtalálod a további teendőket az időpontot, a helyszínt, a részvételi díjat, valamint egy díjbekérőt, amellyel átutalással be tudod fizetni a tanfolyami előleget. A tanfolyami előleget bankkártyával is be tudod fizetni, illetve készpénzben is irodánkban. Természetesen van lehetőség on-line a weboldalon keresztül is bankkártyás előleg fizetési lehetőségre.

Átutalás esetén kérjük arról a számlaszámról utalj, amiről szeretnéd kérni a számlát. A visszaigazoló oldalon is le tudod tölteni a díjbekérőt vagy az UniCreditBank fizetési felületén keresztül on-line bankkártyával illetve a PayPal biztonságos fizetési rendszeren keresztül a megfelelő gombra kattintva bankkártyával is ki tudod fizetni az előleget vagy akár a teljes tanfolyami díjat.

Személyesen is beiratkozhatsz és befizetheted a regisztrációs díjat az általad kiválasztott tanfolyamra oktatóstúdiónkban 1094 Budapest,Tűzoltó utca 59. alatti címen, ahol szintén befizetheted a tanfolyami előleget.
A tanfolyami előleg (regisztrációs díj)  10 000 Ft, amit levonunk a tanfolyam árából (ennyivel kevesebbet kell majd fizetned a képzésért), a fennmaradó tanfolyami díjat a képzés megkezdésének napján kell csak befizetni.


Jelentkezésed csak a tanfolyami előleg befizetése után érvényes. Ez biztosítja mindenki számára a biztos részvételt!

Részletfizetés

Lehetőség van részletfizetésre is, melyről bővebb tájékoztatást személyesen, beiratkozáskor tudunk adni, illetve telefonon is rendelkezésre állnak kollégáink, akik készséggel fognak válaszolni minden kérdésedre. A tanfolyam kezdetekor minden esetben aktuális a tanfolyami díj első részletének megfizetése!

Bankkártyával történő fizetés menete és feltételei

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat weboldalunkon. A kiválasztott tanfolyamra jelentkezés után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Ügyfeleinknek csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.  
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.   

Elállási jog és annak gyakorlása

 
A jelentkezéstől számított 14 napon belül a megrendelőt elállási jog illeti meg, amelyet írásban, postai úton, ajánlottan feladott vagy elektronikus levélben gyakorolhat. Az elállási jog gyakorlásához szükséges adatlap a jelentezéskor visszaigazolásként megkapott levél adataival megegyezik.
 
Az elállás bejelentését követően a megfizetett képzési díjat a megadott bankszámlára 30 napon belül visszautaljuk. 

Reklamáció kezelése

Reklamációit jelezheti e-mailben, telefonon, és postai levél útján. Elérhetőségeink megtalálhatóak a "Kapcsolat" menüpont alatt. Reklamációját 30 napon belül kivizsgáljuk. Jogos reklamáció esetén 5 munkanapon belül kártalanítjuk és a megadott számlaszámra visszautaljuk befizetését.
 

A képzésekre jelentkezni lehet továbbá e-mailben, faxon, és telefonon is. Elérhetőségeink megtalálhatóak a "Kapcsolat" menüpont alatt.


Mit hozzunk magunkkal beiratkozáshoz?


A Webler Oktatóstúdióról

Kedvezmények

Páros kedvezmény

Ha a beiratkozáskor hozol magaddal még egy tanfolyamra jelentkezőt, akkor 10% kedvezményben részesülsz a tanfolyam árából. Ha két tanfolyamra jelentkezőt hozol, akkor 15% kedvezményt kapsz!

Hűség kedvezmény

Azok a beiratkozók, akik tanulóink voltak 10 % kedvezményben részesülnek a tanfolyam árából.